ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID
VAN SUNSATION®!

ONTDEK VEELZIJDIG SUNSATION®

Uitbundige bloei en kleur! Dat is de kracht van Sunsation® potzonnebloemen. De stuifmeelvrije bloemen blijven lang mooi en volgen elkaar steeds op, knop na knop. Met de warme Sunsation® Yellow, de frisse Lemon en de gevlamde Flame kun je alle kanten op. Sunsation® Yellow en Flame zijn dit seizoen goed beschikbaar als Multi flower varianten. Sunsation® Multi flower zijn getopte planten met een goed vertakkende plantopbouw. Meerdere bloemen bloeien gelijktijdig, voor nog meer uitbundige zonneschijn.

Ook de verscheidenheid aan potmaten brengt flexibiliteit met zich mee. Met potmaten variërend van 9 tot en met 21 cm potten, biedt Sunsation® uiteenlopende mogelijkheden van impuls aankoop tot cadeauartikel en actiematige verkoop. Het Sunsation® collectief denkt graag mee in toegevoegde waarde en de invulling van promotionele campagnes.

Door de zon gekust! Helianthus Sunsation® Yellow is de warm gele variëteit uit de uniforme Sunsation® serie. Sunsation® Yellow bloeit voor een lange tijd dankzij de sterke, stuifmeelvrije bloemen die elkaar blijven opvolgen en lang mooi blijven.

In vuur en vlam! Helianthus Sunsation® Flame is de rood/geel gevlamde bicolour uit de uniforme Sunsation® serie. Deze gevlamde zonnebloem is ideaal voor verhitte zomeracties en zorgt voor een kleurrijk accent in het najaar.

Lekker fris! Helianthus Sunsation® Lemon is de helder lichtgele variant uit de uniforme Sunsation® serie. Ontdek de kracht van Sunsation®, de rijkbloeiende potplantenserie voor in huis en in de tuin, met een bloei vanaf de lente tot in de vroege herfst.

Extra zonintensiteit! Helianthus Sunsation® Yellow Multi flower is de warmgele variety uit de uniforme Sunsation® serie met een overload aan bloemen. Deze variant is getopt en geeft daardoor meerdere bloemen die gelijktijdig bloeien.

Hitte-alarm! Helianthus Sunsation® Flame Multi flower is de rood/geel gevlamde bicolour uit de uniforme Sunsation® serie met een overload aan bloemen. Deze variant is getopt en geeft daardoor meerdere bloemen die gelijktijdig bloeien.