OVER HET MERK SUNSATION® SUNFLOWER

HAPPY
SUNSHINE!

SAMENWERKING

In 2016 is de samenwerking gestart tussen de kwekers van Sunsation® zonnebloemen en veredelaar Evanthia. Samen optimaliseren we kwaliteit, productie en marketing. Samen creëren we meerwaarde voor de gehele keten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je aansluiten? Neem snel contact met ons op!

RETAIL OPLOSSINGEN 

Sunsation® potzonnebloemen zijn de zonnestraaltjes op de winkelvloer. Sunsation® is bij de kwekers verkrijgbaar in een opvallende gele Sunsation® pot of een beschermende hoes. Met sfeervolle posters in diverse formaten, breng je een mooie eenheid op de kar of in het schap. Een zonnige presentatie waar de klant niet omheen kan.

BREED ASSORTIMENT

Sunsation® is super veelzijdig – in kleuren, vormen en potmaten. Samen met onze veredelaar blijven we nieuwe varianten ontwikkelen waarmee we je continue kunnen blijven verrassen.

GROOTSCHALIGE ACTIES

Met elkaar zijn we in staat om voor grootschalige acties grotere aantallen aan te bieden. De kwekers hebben ieder hun eigen specialisme en vullen elkaar aan waar nodig.

SUNSATION BRENGT DE ZON IN HUIS

Sunsation® laat graag bij iedereen de zon schijnen! Blij zijn we met de samenwerking met Nationale Vereniging de Zonnebloem waardoor we bij mensen met een lichamelijke beperking die in een sociaal isolement dreigen te raken het zonnetje in huis kunnen halen.

Evanthia is de veredelaar van de Sunsation® potzonnebloemen. Samen met Evanthia zijn we constant in ontwikkeling en streven we altijd naar verbetering. Het succes van de Sunsation® potzonnebloem komt mede door de echte, hechte samenwerking waarin we samen kansen verkennen en meerwaarde creëren.

POS-MATERIAAL

Voor een stralende presentatie op de winkelvloer waar niemand zomaar aan voorbij loopt, biedt Sunsation® verschillende POS-materialen. Kwekers telen hun producten in vrolijke, geel gekleurde potten of hoezen die ook actiematig in te zetten zijn. We stellen ook beeldmateriaal beschikbaar voor het printen van posters om je verkooppunt te laten stralen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

HERE COMES
THE SUN!