Home – Deutsch2022-08-02T11:19:03+00:00

ÜBER SUNSATION®

EVERY DAY
SUNSHINE!

BESCHIKBAARHEID

WE ZIJN ER WEER! Het seizoen is begonnen! Iedereen verlangt naar die eerste warme zonnestralen… Met Sunsation® potzonnebloemen breng je direct een stralend zonnige kleur in huis en tuin. Vanaf het vroege voorjaar tot aan het begin van de herfst is Sunsation® weer volop beschikbaar.

SAMEN SUNSATION® SUNFLOWER

De Sunsation® potzonnebloem kwekers en veredelaar Evanthia werken samen aan productontwikkeling en het creëren van toegevoegde waarde. Samen signaleren we kansen in de markt en spelen we in op de behoeften van de verschillende afzetkanalen.

HOEVEEL ZON KUN JIJ AAN?

De stuifmeelvrije bloemen van Sunsation® potzonnebloemen blijven lang mooi en volgen elkaar op. De ene knop na de andere springt vol energie open. Bij de Multi flower varianten bloeien er zelfs meerdere bloemen tegelijk. Tijd om je zonnebril erbij te pakken!

MET SUNSATION® SCHIJNT DE ZON ECHT OVERAL

Sunsation® potzonnebloemen stralen en brengen het zonnetje in én om het huis, op het balkon, het terras of in de tuin! Wie kan deze vrolijkheid en warmte weerstaan?!

ZONNEKLEUREN MAKEN JE BLIJ

Net als het kleurenspectrum van de zon, is Sunsation® verkrijgbaar in diverse tinten. Van de frisse Lemon tot de roodgevlamde Flame. Variatie voor verschillende seizoenen.

5 MAANDEN PER JAAR, ELKE DAG ZON

Sunsation® opent harten! De kwekers zorgen samen voor meer dan 5 maanden per jaar zonneschijn. Vanaf maart tot in de nazomer is Sunsation® beschikbaar.

NIEUWS

De zon schijnt uitbundig bij Keukenhof! Spot Sunsation® in het Willem-Alexander paviljoen

Wie behoefte heeft aan wat extra zonnestralen, kan bij Keukenhof zijn hart ophalen! Naast de talloze voorjaarsbloeiers, inspiratietuinen en bloemenshows, hebben onze Sunsation® potzonnebloemen dit seizoen ook een prachtplek op 's werelds mooiste lentepark. Het team van Heleen Valstar heeft een bonte presentatie gemaakt met Sunsation® in de hoofdrol [...]

mei 1st, 2022|

SUNSATION® KWEKERS

alle kwekers

SUNSATION® VARIËTEITEN

kwekers
kwekers
kwekers
kwekers
kwekers
Ga naar de bovenkant