Als de laatste kou en grijze luchten van de winter verdwijnen en de natuur begint te ontwaken, is er een zonnige en vrolijke voorbode van de lente die onze aandacht trekt – Zonnebloemen! Met goudgele bloemblaadjes en een snoetje die voortdurend naar de hemel staart, symboliseert de Zonnebloem warmte, positiviteit en de belofte van veel zonnige dagen.

Als het verkoopseizoen van onze Sunsation® potzonnebloem begint, kijken vele liefhebbers al verwachtingsvol uit naar de kans om een beetje zonneschijn in hun huis en tuin te brengen… En het wachten wordt beloond: vanaf week 13 zijn de Sunsation® potzonnebloemen weer volop beschikbaar. Het beloofd een stralend seizoen te worden!

Vrolijke zonnestralen!

Uitbundige bloei en kleur! Dat is de kracht van Sunsation® potzonnebloemen. De stuifmeelvrije bloemen blijven lang mooi en volgen elkaar steeds op, knop na knop. Met de warme Sunsation® Yellow, de frisse Lemon en de gevlamde Flame kun je alle kanten op. Sunsation® Yellow en Flame zijn dit seizoen goed beschikbaar als Multi flower varianten. Sunsation® Multi flower zijn getopte planten met een goed vertakkende plantopbouw. Meerdere bloemen bloeien gelijktijdig, voor nog meer uitbundige zonneschijn. Ook de verscheidenheid aan potmaten brengt flexibiliteit met zich mee. Met potmaten variërend van 9 tot en met 25 cm potten, biedt Sunsation® uiteenlopende mogelijkheden van impuls aankoop tot cadeauartikel en actiematige verkoop.

NIEUW dit seizoen: Sunsation® Compact!

Een meer verantwoorde keuze als het om potzonnebloemen gaat: Sunsation® Compact. De genetisch compacte Sunsation® varianten (Yellow en Lemon) worden namelijk zonder remstoffen of hoge EC niveaus geteeld. Dit resulteert in evenwichtige stressvrije potzonnebloemen, zonder chemische residuen van groeiregulatoren. En dit zie je duidelijk terug in de gezonde, gladde frisgroene bladeren. Sunsation® Compact is dit seizoen als eerste verkrijgbaar via CM Kester, Adrichem Potplanten en Kwekerij Het Loo.

Altijd feest met Sunsation®

Het Sunsation® kwekerscollectief draagt Nationale Vereniging de Zonnebloem al jaren een warm hart toe. Dit jaar bestaat de vereniging 75 jaar en natuurlijk laat Sunsation® dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens het jaarlijkse bezoek van de deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem aan Keukenhof wacht hen een stralende verrassing! Lentepark Keukenhof bestaat dit jaar eveneens 75 jaar – dubbel feest! Wij zetten de feestvreugde extra kracht bij door onze zonnestraaltjes naar het Willem Alexander paviljoen op het park te brengen. Binnenkort vertellen we je meer! Houd de Sunsation® website in de gaten en schrijf je in voor de Sunsation nieuwsbrief om updates te ontvangen over alle zonnige acties en evenementen tijdens het nieuwe verkoopseizoen van Sunsation®.

Contact

Het Sunsation® kwekerscollectief denkt graag mee in toegevoegde waarde en de invulling van promotionele campagnes. Wil je meer weten over de mogelijkheden, het Sunsation® kwekerscollectief of onze nieuwe Sunsation® Compact? Neem dan snel contact op met Evanthia.